Wie zijn wij

Anna Robadey.

anna-robadey.jpg#asset:9

Ik ben geboren in 1954 in Zwitserland, ben getrouwd en moeder van 2 zonen. Ik ben begonnen met een studie psychologie aan de universiteit van Genève, daarna heb ik een kunstopleiding aan de ESAV (Etudes Superieures d´Arts Visuels, Geneve) gevolgd. Tot aan de geboorte van onze 2 zonen ben ik veel blijven schilderen en heb me gedurende die periode, maar ook later, verdiept in de werkingen van licht en duisternis. Ik kreeg steeds meer de behoefte om met mensen te werken en besloot om het kunstzinnige, het therapeutische en het antroposofische met elkaar te verbinden.

In 2008 ben ik afgestudeerd aan de internationale opleiding voor Schildertherapie, Stichting Emerald in den Haag, waar ik ondertussen nu ook zelf les geef. Ik heb een praktijk aan huis en geef naast therapie ook cursussen en workshops.

www.schildertherapiehaarlem.nl

Taletta Bierens de Haan: kunstzinnig therapeut, biografisch therapeut

taletta-bierens-de-haan.jpg#asset:10

Ik ben geboren in 1951. Na gewerkt te hebben als Mensendiecktherapeut in het AZU, volgde ik de beeldhouwopleiding in Emerson college in Engeland met therapeutische richting. Stagein Klinik Öschelbronn, Duitsland ( kliniek voor kanker) Sinds 1987 werkzaam o.a. als kunstzinnig therapeut in de Borgstichting, therapeutische werkgemeenschap te Haarlem ( onderdeel van Lievegoed, antroposofische psychiatrie)

2003 begin van de Vertelschuur, 1x in de maand worden er verhalen verteld , voor volwassenen en in de schoolvakanties voor kinderen.

2002-2005: opleiding biografisch coach instituut voor biografiek in Driebergen.

Hoe ik werk?

Mensen de ruimte geven om ontdekkingen te doen, om te leren waarnemen, om plezier te hebben in het scheppen, om schoonheid te ervaren. Om ( kleine) ontwikkelingstappen te begeleiden.

Dat mensen blij verrast kunnen worden door zichzelf.