Ervaringen van deelnemers

In een periode waarin ik mijn krachten weer aan het opbouwen was, had ik het geluk tegen de Zonneschuur van Taletta Bierens de Haan en Anna Robadey aan te lopen.

Tijdens de eerste cyclus waaraan ik deelnam werd er ʻs morgens geschilderd. Het schilderen werkte voor mij verstillend en grensverleggend. Soms schilderstreken zetten of kleuren gebruiken waarbij ik van Anna aan moest nemen dat het het gewenste effect zou op leveren.. Werken met de kleuren van het seizoen. Het bracht de creatieve stroom in mij weer op gang en gaf energie. Mijn ogen gingen weer open voor de schoonheid van de wereld om mij heen: licht, donker, kleuren!

In de tweede cyclus bestond het ochtenprogramma uit vilten. De mogelijkheden, materialen en kleuren brachten een gretigheid in mij teweeg waardoor ik mijzelf er soms in verloor. Geen verstilling deze keer maar een vuur waardoor mijn energie zo nu en dan voortijdig opbrandde! Oòk leerzaam om dat te hanteren. In de middag bestond het programma uit creatief (dagboek)schrijven onder leiding van Liesbeth van Beek. Door de leuke en veelzijdige schrijfopdrachten gaf ook dit weer voeding aan mijn creativiteit. En daarnaast ving ik zo nu en dan een verassende glimp van mijzelf of een andere deelneemster op!

Het totaal wordt steeds veilig en zorgvuldig begeleid door Taletta en Anna. En met mooie andere deelneemsters één groot cadeau!

Zonneschuur
Creatief thuiskomen
Deuren gaan open
Inspiratie stroomt, kracht ontstaat
Bevrijding!